Zamieszczone przez S3 CHRIS
[O2] Światła do jazdy dziennej do RS-a
Zwiń
X
-
[O2] Światła do jazdy dziennej do RS-a
Witam!
Planuję zakup światełek do jazdy dziennej (LED). I nie wiem na co się zdecydować?
Mam dwóch kandydatów:
lub
Te drugie teoretycznie powinny wypełnić całość elementu w który chcę je wmontować?
Co byście wybrali a może całkiem coś innego tylko nie drogiego.Załączone plikiSkoda Octavia II RS 2.0 Tdi BLACK MAGIC.
Pozdrawiam Wszystkich klubowiczów!!!
-
-
Witam Kolegę,
U siebie mam Philipsy też 4... wg mnie wykonanie bardzo dobre Metalowe obudowy, solidne. Dobry patent na montaż a dokładnie mówiąc na brak łatwiej możliwości demontażu.. Uwaga przy montażu aby nie wcisnąć lampek w ramki bo będzie bida.. nawet jak masz wszystko w reku..
Aby dużo nie pisać.. Warte ceny...
Pozdrawiam,
Komentarz
-
-
Biszczu, mówiąc szczerze to według mnie również dokładanie ledów to kiszka. ale widziałem i w tuaregu , i w golfie VI nówce klient sobie założył /mając ksenony/ :diabelski_usmiech .
Zamieszczone przez BiszczuZobacz u mnieO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwtzn. gdzie ? gdzies na forum ? i jak ten sterownik odszukać , ewentualnie jaki ma mieć numer czy co tam ? moja jest 2007 rok jakby co.. . nie to że będę to robił ale mogę sobie popatrzeć co i jak..
Ja mam sterownik Bordnetz 3C0 937 049 AJ, ale każdy 30 Bytowy obsłuży dzienne w halogenach. Podłącz auto pod VCDSa i Ci się wyświetli jaki masz sterownik
a te dokładane ledy to dla mnie taki obciach i gadżet dla 60-latków, którzy zakładają takie coś w swoich starych passatach z lat 80, bo uważają, że auto modnie wygląda i oszczędzają żarówki... Dla mnie ledy jak już to tylko oryginalne w lampach fabrycznych. Skoda Octavia RS i takie dokładane ledy to"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
Biszczu, mówiąc szczerze do w paru autach ori ledy wyglądają kiepsko , mercedes , mondeo chyba , rs ,w sumie to chyba we wszystkich w których nie są w lamach montowane.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KejupA jak jest z tymi halogenami? ? One mają tą jakąś śmieszną homologacje do jazdy dziennej czy w razie kontroli jest kupka?"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
No to wartało by jeszcze wymienić żarówki w halogenach bo u mnie jakoś tak na żółto świecą. Co tam są za żarówki i ewentualnie czy są jakieś zamienniki dające fajne białe światło?
A jeśli chodzi o temat tych ledów to inspiracją był dla mnie kolega maverick z którym miałem przyjemność spotkać się na spocie i on miał założone philipsy:
Skoda Octavia II RS 2.0 Tdi BLACK MAGIC.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WIELKIBONGOBiszczu, niestety nie podchodzi
halogeny w RS chodza zdaje się na żarówkach H1
Jak pasuje H1 to też można włożyć ledowe . Temperatura barwowa taka sama jak w H8"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
Kejup, ja u siebie nie wstawiałem halogenów tylko w ich miejsce mam wsadzone dzienne od fabii rs i zakodowane w systemie północno amerykańskim
[ Dodano: Pią 09 Mar, 12 16:58 ]
Zamieszczone przez KejupMyślałem też o halogenach od Fabii rs ale ponoć za dużo grzebania?
A czy może ktoś spotkał się z halogenami od RS-a z homologacją DRL bo sprawdzałem i u mnie niestety nie ma.
[ Dodano: Pią 09 Mar, 12 17:02 ]
Kejup, tak to wygląda:
superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Biszczupiramida, faktycznie fajnie, ale tylko z takim zderzakiem jak maszsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
piramida widzę że ściągnięty miałeś cały przód ale to dlatego, że wymieniałeś zderzak bo do samej wymiany halogenów nie trzeba tak rzeźbić?
Jeśli mogę spytać za ile wyszarpałeś halogeny z Fabii RS II?
blackrs, poszukam 8)Skoda Octavia II RS 2.0 Tdi BLACK MAGIC.
Komentarz
-
Komentarz